Reserveer nog snel Death Stranding om te profiteren van korting

Death Stranding
TBA
Action
nee
PlayStation 4

Update: Green Man Gaming heeft nu ook een pre-order-pagina voor het spel live gezet, waar je geen 18%, maar 22% korting krijgt. De prijs daalt hierdoor naar € 46,79

Origineel bericht: Toen Death Stranding origineel onthuld werd als een PlayStation exclusive waren de reacties van gamers...verre van positief. De man achter Metal Gear Solid en P.T. was ook in andere groepen zeer geliefd, die niet blij waren dat ze zijn nieuwe werk moesten missen.

De opluchting was dan ook groot toen bleek dat Death Stranding toch niet helemáál exclusief was, maar enkel console exclusive. Desondanks werd gamers medegedeeld dat ze wel zo'n acht maanden geduld moesten hebben, al voor corona toesloeg. Nu, ongeveer negen maanden later, is de release dan toch echter eindelijk in zicht.

Ben jij een van de gamers die halsreikend naar deze release zit uit te kijken? Dan is het misschien een idee om hem nog snel te reserveren. Want als je de game alvast koopt op Fanatical, krijg je er 18% korting op, waardoor je geen € 59,99, maar € 48,95 betaalt. Dat is een aardige besparing.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, 505 Games of Kojima Productions, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner