Reserveer Monster Hunter: World nu op Fanatical en bespaar grof geld

Monster Hunter: World
PC: 9 augustus 2018, PlayStation 4: 26 januari 2018, Xbox One: 26 januari 2018
Action RPG
ja
PC, PlayStation 4

Gamers met een Xbox One of PlayStation 4 kunnen al sinds het begin van het jaar genieten van het jongste deel in Capcom's Monster Hunter-serie. PC-gamers werd echter medegedeeld dat ze nog even geduld moesten hebben. Gelukkig is het wachten nu bijna voorbij.

Volgende week, op 9 augustus, verschijnt Monster Hunter: World namelijk eindelijk voor PC en dat mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Fanatical adverteert daarom groots met een korting van maar liefst 20% voor eenieder die het spel bij hun reserveert.

De PC-versie van Monster¬†Hunter:¬†World komt in twee smaken:¬†een normale en een deluxe variant.¬†En beide doen mee met deze actie. Hierdoor kosten ze niet respectievelijk ‚ā¨ 59,99 en ‚ā¨ 69,99, maar ‚ā¨ 47,99 en ‚ā¨ 55,99. Dat ga je dus weldegelijk voelen in de portemonnee.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Capcom of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner