Reserveer Code Vein bij GreenManGaming voor korting

Code Vein
2018
niet beschikbaar
nee
PlayStation 4

Als een game vlak na diens release wordt afgeprijsd, is dat meestal geen goed teken. Dus wat moeten we denken van een spel dat reeds voor de release in prijs wordt verlaagd.

Exact dit gebeurt nu bij Code Vein, een action RPG van Bandai Namco die in september gaat verschijnen. Deze zal bij release € 49,99 gaan kosten, maar kost tot dinsdag slechts € 41,49 voor zij die hem nu alvast met betaling reserveren bij GreenManGaming. Dat is 17% korting! En niet enkel op de Standard Edition.

Mocht jij je zinnen hebben gezet op de Deluxe Edition van € 69,99, dan kun je ook die alvast kopen met 17% korting, waardoor je slechts € 58,09 hoeft te betalen. Dat is een leuk meegenomen besparing als de game reeds een insta-buy was. En omdat je het spel hiermee reserveert, krijg je ook nog bonussen in de vorm van de GE Weapon Collaboration Set, de Blood Veil Ogre en de Accessory Set.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bandai Namco of GreenManGaming, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: GreenManGaming

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner