Remnant: From the Ashes krijgt gratis extra content

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Remnant: From the Ashes zal de komende twee weken worden voorzien van twee grote content updates die de levensduur van de game drastisch oprekken. Dit is bekendgemaakt middels een update op de officiële website.

Aankomende donderdag, zijnde 12 september, verschijnt de Adventure Mode update. Hierin kunnen spelers levels uit de campaign opnieuw tackelen met willekeurig gekozen verschillen. Het enige dat vaststaat is dat je begint bij een World Stone en eindigt met een eindbaas, maar welke vijanden je tegenkomt, de locatie van dungeons en andere interessante dingen worden volledig aan het lot overgelaten, waardoor je elke keer verrast wordt.

Om Adventure Mode te activeren dien je in Ward 13 bij de World Stone te kiezen voor de Adventure Mode van Earth, Rhom of Yaesha. Je raakt hierbij geen voortgang in de campaign kwijt, maar kan wel beloningen vanuit de Adventure Mode er naartoe meenemen.

Een week na de Adventure Mode verschijnt Leto's Lab; een nieuwe dungeon die op Aarde kan verschijnen. Alleen is deze dungeon iets anders dan je gewend bent. Want niet enkel heeft het én intensieve combat én puzzels, maar ook een hoop lore om te ontdekken. Veel plezier!

 

Bron: Remnant

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner