Rainbow Six: Siege's Operation Skull Rain verschijnt volgende week

Rainbow Six: Siege
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Een game als Rainbow Six: Siege, die leunt op online gameplay, blijft enkel populair wanneer er regelmatige updates voor worden uitgebracht. Spelers van de Ubisoft-hit zullen dan ook blij zijn om te horen dat ze hier niet lang meer op hoeven wachten.

Volgende week, op 2 augustus om precies te zijn, verschijnt namelijk Operation Skull Rain, de volgende grote uitbreiding voor Siege. Deze update voegt twee speelbare personages, een nieuwe map en een extra gamemode toe.

Over de extra map weten we nog maar heel weinig. Het situeert zich in Brazilli√ę en is meer vernietigbaar dan ooit. Meer informatie wilde Ubisoft echter nog niet vrijgeven. De kans bestaat echter dat de twee nieuwe karakters, Caveira and Capit√£o, iets met de map te maken hebben, daar ook dit duo uit het land van Carnival komt.

Caveira is een assassin die tevens vijanden kan ondervragen, terwijl Capit√£o een kruisboog prefereert die speciale pijlen schiet die de zuurstof uit een ruimte opnemen.

De grootste verrassing is echter misschien wel Tactical Realism, de nieuwe gamemode. Hierin is het niet langer mogelijk vijanden te markeren en wordt het overgrote deel van je HUD onzichtbaar gemaakt. Bovendien krijg je geen kill confirms meer. Een soort hard mode voor online gaming dus.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner