Qwertee viert Valentijnsdag met speciale shirts én korting

Misschien was je het vergeten of kan het je niet interesseren, maar volgende week vrijdag is het weer Valentijnsdag. Dat betekent dat bloemen, chocolade én sexy lingerie in prijs stijgen, harten gaan breken en webwinkels overuren draaien. Zo ook Qwertee.

Zij spelen namelijk in op de feestdag met een tweetal speciale shirts van Lilo & Stitch, waarop Stitch en experiment #624 (Angel) te zien zijn met ieder een half hart. Zoals je allicht al zag aankomen, maakt het samenvoegen van deze shirts daar een heel hart van.

Maar allicht ben jij niet van dit soort kleffe gebaren? Of hebben jij en je geliefde niets met de serie van Disney? Dan nog kun ook jij dit weekend bij Qwertee profiteren van de feestdag met de code ValenTEEsday, waarmee je 20% korting krijgt op alles.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Qwertee

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner