Problemen voor PlayStation 3 opgelost

De PlayStation 3's van Sony zijn hersteld van het probleem dat zich gisteren voordeed. Sony raadde aan de PlayStation 3 niet aan te zetten totdat het bedrijf met een oplossing kwam. Deze oplossing lijkt nu te zijn gevonden.

Sony heeft nog niet de exacte oorzaak van de bug tevoorschijn weten te toveren. Waarschijnlijk dacht de PlayStation 3 dat 2010 een schrikkeljaar was. Dit heeft te maken met een programmeerfout van Sony. Het Operating System van de PlayStation 3 wist echter wel dat 29-2-2010 niet bestond. Hierdoor gaven het systeem en de OS verschillende data aan. Door dit probleem ontstonden er problemen in verband met het PlayStation Network en de trophies. Sommige gamers waren zelfs hun trophies kwijt.

Voor de mensen die hun trophies gisteren zijn kwijtgeraakt: de data is niet verloren. De trophy-data is opgeslagen op de servers van Sony. Door simpelweg opnieuw  te synchen met de servers van Sony zullen je trophies weer in je lijst verschijnen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het opstarten van de desbetreffende game de oplossing zijn.

Bron: VG247

Reacties

Christopher Profil op Dinsdag 2 maart 2010 om 20:00

Gelukkig heb ik een Slim, dus heb ik dit probleem niet.

Dimitri Huigen op Woensdag 3 maart 2010 om 00:33

Een dag zonder je PS3 lijkt me ook niet zo'n ramp.

Matthias op Woensdag 3 maart 2010 om 19:13

Dimitri jou wereld vergaat dan haha..

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner