Probeer Xbox Game Pass nu zelf met deze speciale aanbieding

Met Xbox Game Pass probeert Microsoft de weg te plaveien voor een toekomst waarin het niet daadwerkelijk meer bezitten van games de normaalste zaak van de wereld is. En om de weg hiervoor vrij te maken, organiseert het regelmatig acties die de dienst aantrekkelijker moeten maken. 

De nieuwste aanbieding is hiervan het perfecte voorbeeld.¬†Wie op deze link klikt, kan de dienst namelijk twee maanden proberen voor slechts ‚ā¨ 2,-. Hierbij is het wel belangrijk om te onthouden dat Xbox Game Pass een abonnementsdienst is, die automatisch verder loopt als je hem niet tijdig stopzet. Twee maanden zijn echter meer dan voldoende om het assortiment van ruim honderd games door te spitten en om te zien of de dienst is voor jou is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Microsoft of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Xbox

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner