Prime1Studio gaat aan de slag met Saint Seiya

Het mag dan wel niet de bekendheid genieten van een Dragon Ball Z of Pokémon, maar de animeshow Saint Seiya is een klassieker an sich. Een klassieker waar het team van Prime1Studio mee aan de slag mocht.

De naam Prime1Studio zal allicht wel wat belletjes doen rinkelen als je een zwak hebben voor coole merchandise. Zij zijn immers het bedrijf achter vele premium-beelden die je ziet op conventies als Gamescom, hetgeen ook wel te zien is aan het prijskaartje. De reguliere versie van hun nieuwste product, Saint Seiya's Ikki, kost namelijk al bijna duizend dollar, terwijl de Premium-versie je vraagt om $1049 neer te leggen. Daarvoor krijg je wel een beeld van 72 centimeter hoog, dat bovendien licht geeft én slechts in beperkte oplage zal worden geproduceerd. Is het je desondanks te duur? Ons ook, dus wij blijven wel kijken naar deze video ervan.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Prime1Studio, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner