Pokémon: GO ontvangt mogelijk eind deze maand de derde generatie

Pokémon: GO
2016
niet beschikbaar
ja
iPhone

Pokémon: GO zou eind deze maand wel eens verrijkt kunnen worden met de derde generatie Pokémon (die uit Pokémon Ruby, Sapphire en Emerald). Dat blijkt uit een bericht op de officiële Pokémon-website.

In het bericht in kwestie valt het volgende te lezen: ''Het Halloween-seizoen is een bijzondere tijd in Pokémon: GO. Er komen genoeg goede dingen naar de game later deze maand en we kunnen niet wachten om te zien voor soort opwindende en enge dingen we tegenkomen terwijl we nieuwe Pokémon vangen om onze Pokédex te vullen.''

Hoewel de derde generatie niet specifiek genoemd wordt, vatten veel gamers bovenstaand bericht op als een toezegging dat Pokémon als Mudkip, Kecleon en Beldum spoedig in Pokémon: GO zullen opduiken. Dit vermoeden wordt verder gevoed doordat dataminers al recent gegevens vonden in de app die hier op wezen. Toch is het goed mogelijk dat de nieuwe Pokémon waar over geschreven wordt niet van de derde generatie zijn.

Niet alle legendarische Pokémon van de eerste twee generaties zijn beschikbaar (geweest) op het moment van schrijven en de kans bestaat dus dat Mew of Celibi met Halloween tevoorschijn komt. Daarnaast zijn ook variaties van al bestaande Pokémon reëele opties, zoals een Pikachu met een heksenhoed op of shiny Gastly. Wij adviseren dan ook om de slingers nog niet buiten te hangen.

Bron: Pokémon

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner