Phoenix Point haal je nu met korting in huis

Phoenix Point
juni 2019
niet beschikbaar
nee
PC

Steam, Fanatical, GoGoBundle, Bunch of Keys, OtakuBundle, Humble Bundle, IndieGala, GreenManGaming, Good Old Games en Mangagamer; dit zijn slechts enkele van de websites wiens aanbiedingen met regelmaat de revue passeren op onze homepage. Voor de game van vandaag sturen we je echter niet naar een digitaal distributieplatform.

In plaats daarvan kun je Phoenix Point gewoon kopen op de website van de ontwikkelaar zelf, waardoor 100% van de opbrengst ook in hun zak gaat. Of eigenlijk 85%, als je nu gebruikt maakt van de kortingsactie. Wie namelijk de code LUX15 invult bij aankoop van een Luxury, Collectors, Soldier Roster of Signed Collectors Edition, krijgt 15% korting. In het beste geval bespaar je hierdoor $47.50!

Wil je weten wat elke editie je biedt of simpelweg snel een early access key in huis halen? Dan kun je de afbeelding hieronder bekijken óf hier klikken om naar de website te gaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Snapshot Games, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Phoenix Point

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner