Peter Molyneux biedt excuses aan

Fable III
Q1 2011
29/10/2010
Action RPG, Adventure
nee
PC, Xbox 360

Onlangs mocht Peter Molyneux, bedenker van onder andere Black & White en de Fable-reeks de felbegeerde BAFTA-award in ontvangst nemen. In zijn dankspeech deed hij iets wat veel mensen al lang wilde horen.

Meneer Molyneux bood namelijk gamers en zijn medewerkers zijn excuses aan voor zijn vele loze beloftes door de jaren heen. Molyneux heeft de afgelopen jaren meerdere malen onder vuur gestaan omdat hij dingen beloofde voor met name de Fable games die hij niet waar kon maken. Dit leverde veel boze gezichten en bijbehorende imagoschade op.

Hij vervolgde zijn speech met een bedankje aan de pers omdat ze altijd naar hem geluisterd hebben. "Ik zou zo tien functies van spellen kunnen noemen die ik heb verzonnen zodat journalisten niet in slaap zouden vallen. Hiervoor wil ik me graag verontschuldigen tegenover mijn team. Ik word elke dag wakker en ben dankbaar dat ik er nog ben", vervolgde Molyneux zijn speech. "Ik hou zo enorm veel van mijn baan en ik wil nu graag naar huis en harder werken dan ooit om te bewijzen dat ik deze prijs heb verdiend" aldus Molyneux

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner