Party Animals is in trek op Steam

Party Animals
2020
Party
nee
PC

Toen Party Animals, een knotsgekke brawler vol schattige diertjes, deze zomer meedeed aan het Steam Game Festival, wilden zoveel gamers ermee aan de slag dat de servers het begaven. Een slecht begin natuurlijk, maar ook een die laat zien dat ontwikkelaar Recreate Games goud in handen geeft. Daarom doet het nu weer mee.

Het resultaat spreekt eigenlijk voor zich. De demo van Party Animals is op dit moment de #1 op Steam als het aankomt op Trending, Most Wishlisted, Most Downloaded én Playing Now. En met de release later dit jaar lijkt het erop dat men zich in de handjes mag wrijven.

''We waren eerlijk gezegd een beetje met stomheid geslagen door de vraag van spelers toen we Party Animals voor het eerst loslieten in juni, maar wisten direct dat we op het goede pad waren,'' vertelt Andy Jianyi, Product Manager van Recreate Games. ''Dus we zijn blij om jullie allen nog een dosis te geven van de physics-based comische chaos terwijl we doorgaan met het perfectioneren van de uiteindelijke game. We willen dat jullie allen betrokken zijn, dus sluit je aan bij onze community channels om ons suggesties en feedback te geven of om gewoon wat beelden van je gevechten te delen.''

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner