Papers, Please en The Last of Us in de prijzen op de GDC Awards

Papers, Please
08/08/2013
Simulation
nee
PC

Papers, Please en The Last of Us zijn geëerd tijdens de Game Developers Choice Awards. De eerste viel in de prijzen als beste Indie dankzij zijn narratieve elementen, game design en downloadbaarheid. De laatste won de algemene Awards voor beste verhaal, beste design en beste spel van het jaar.

Tijdens de Indie Games Festival Awards, het Indie-gedeelte van de GDC Awards, werd ‘Papers, Please’ bekroond. Deze game gaat over een dystopische, bureacratische maatschappij waarbij je als speler een grenspost bemant en beslist wie het land in mag en wie niet. Dit spel werd geprezen voor zijn verhaal, game design en downloadbaarheid (het spel is slechts 40MB groot). De Indie kreeg ook de prijs voor meest innovatieve game tijdens de GDC Awards. Papers, Please viel al in de prijzen op de BAFTA Awards ’14.

De grote winnaar van de Game Developers Choice Awards was The Last of Us. Deze title uit de Naughty Dog-stal won Awards voor beste verhaal, beste design en beste spel van het jaar. Ook op de BAFTA's viel TLoU in de prijzen.

Bron: Joystiq

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner