Outriders demo vanaf donderdag beschikbaar

Outriders
Najaar 2020
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Vanaf 25 februari kun je los gaan met de demo van Outriders. Dit hebben Square Enix en People Can Fly via Twitter bekendgemaakt.

In de demo kun je alle vier de classes spelen en tot zes personages aanmaken. De level cap voor je personage is voor de demo gezet op zeven. Verder is crossplay mogelijk, maar dit moet je echter wel zelf aanzetten. De ontwikkelaar drukt ons ook op het hart dat het gaat om een demo en niet om een beta. De demo van Outriders kent geen einddatum, zo is deze ook nog speelbaar na release van de game. Daarnaast is het volledig gratis, je hebt hiervoor geen pre-order nodig. De demo bevat de prologue en het eerste hoofdstuk van de game. De behaalde voortgang kan worden overgenomen in de uiteindelijke game.

Gamers dienen minimaal 22GB vrij te maken op de console om de game te kunnen installeren. Voor PC-gamers is dit 24GB. De ontwikkelaar houdt echter wel een slag om de arm door te stellen dat dit na “decompression” meer kan zijn.

Volgende week donderdag is de demo vanaf 18:00 uur te downloaden. Square Enix en People Can Fly hebben aangegeven dat pre-loaden van de demo niet mogelijk is.

De Outriders demo is te spelen op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Hoewel de uiteindelijke game ook te spelen is op Google Stadia kun je op dit platform geen demo spelen.

Discord

EnquĂȘte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner