Ook The Crew 2 komt later

The Crew 2
Q2-Q3 2018
Racing
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

We haalden het al kort even aan in ons bericht over het uitstel van Far Cry 5, maar Ubisoft heeft besloten om de releasedate van The Crew 2 te verplaatsen om de game verder op te poetsen.

De racegame zou eigenlijk op 16 maart verschijnen, maar is nu verplaatst naar de eerste helft van het fiscale jaar 2019. Dit betekent dat het spel ergens tussen 1 april 2018 en 30 september 2018 moet verschijnen. Over dit uitstel had Ubisoft het volgende te zeggen:

''Deze beslissing ligt in lijn met onze strategische visie voor het ontwikkelen van n√≥g innemende ervaringen voor gamers, van hogere kwaliteit,'' aldus Ubisoft worldwide executive producer Christine Burgess-Qu√©mard. ''Meer tijd nemen voor Assassin's Creed:¬†Origins stelde ons getalenteerde ontwikkelteam in staat om hun creatieve visie volledig uit te drukken.¬†Zoals verwacht had dit een positieve impact op de kwaliteit van het spel en droeg dit voor een groot gedeelte bij aan diens commerci√ęle succes. In het verlengde hiervan hebben we besloten extra tijd te investeren in de ontwikkeling van drie aankomende games (Far¬†Cry 5, The Crew 2 en een derde, onaangekondigde, titel).''

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner