Ook multiplayer-beperkingen bij BioShock 2

BioShock 2
09/02/2010
Action adventure, First-person shooter, Survival horror
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Net zoals bij Call of Duty: Modern Warfare 2 het geval was, maakt BioShock 2 geen gebruik van dedicated servers. Oftewel kun je niet zelf naar speelsessies zoeken; dat wordt nu automatisch gedaan.

Dat heeft ontwikkelaar 2K Games vandaag bekend gemaakt. Daar bleef het echter niet bij; ook ontbreekt er een LAN-functie in het spel. Dit is vooral vervelend voor PC-gamers, aangezien je zo binnenshuis niet tegen elkaar kunt spelen.

Bron: 2K Games

Reacties

Sebastiaan Quekel op Donderdag 28 januari 2010 om 13:41

BioShock speel je toch voor de singleplayer-ervaring, daar heb je helemaal geen multiplayermodus voor nodig. Enfin, het blijft natuurlijk jammer dat dit zo moet.

ZBMonstro op Donderdag 28 januari 2010 om 16:35

Ik heb persoonlijk geen last van het afwezig zijn van dedicated servers, vooral dan omdat Bioshock 1 een sublieme SP had. Ik heb totaal geen behoefte aan een MP-component in Bioshock , voor een degelijke MP-ervaring ga ik eerder Call of Duty of Battlefield spelen!Dus: MP of niet, ik blijf uitkijken naar de release van Bioshock, must-buy IMO.

Dennis van der Beek op Donderdag 28 januari 2010 om 16:52

Ik ben het met je eens ZBMonstro. Bioshock 2 komt sowieso in mijn collectie, al is het enkel voor de singleplayer.

Als de multiplayer leuk is, dan ga ik m vast spelen, maar Bioshock 2 gaat grotendeels om het sterke verhaal en de goede sfeer.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner