Ook kan jij kan deelnemen aan 2020 AMA Pro Motocross Championship dankzij deze nieuwe DLC voor MX VS ATV: All Out

Nu sportevenementen met dank aan het coronavirus massaal worden afgelast, wijken steeds meer evenementen uit naar hun digitale tegenhangers. Zo ook in Motocross.

Daar kun je namelijk nu het 2020 AMA Pro Motocross Championship DLC pack downloaden, welke dertien tracks bevat die zijn gemodelleerd naar hoe ze er in 2020 uitzagen. Twaalf van deze tracks zijn degene waar de races in het echt op uitgevochten zouden worden, terwijl de laatste een leuke bonus is in de vorm van Loretta Lynn´s. Je krijgt ze echter niet allen tegelijk. De eerste is nu beschikbaar en tussen nu en augustus verschijnt de rest. Vervelend, maar daarom komt er in de herfst nog een veertiende bonustrack in de vorm van Fox Raceway.

´´We werken hard om jullie nieuwe ervaringen en content te geven voor de vele MX-competities die in de afgelopen maanden aan de zijlijn hebben moeten staan,'' vertelt Rainbow Studios CEO Lenore Gilbert in een persbericht. ''Tussen het Loretta Lynn's Online Championship en deze pack doet MX vs ATV: All out een geweldig iets door de fantastische MX-community thuis vermaakt te houden.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner