Ontwikkelaar haalt Fur Fun van Steam, is nu nog gratis te downloaden

05/05/2017
Platform
nee
PC

Co-op platformer Fur Fun zal op korte termijn van Steam verdwijnen. Dat heeft diens ontwikkelaar bekend gemaakt via een update op het platform.

Dat de maker van de game de eer nu aan zichzelf houdt, is enigszins verrassend. In de acht maanden sinds de release heeft hij er namelijk alles aan gedaan om de game boven water te houden, waaronder het neerhalen van kritische video's op YouTube en het bannen van forummembers.

Wanneer de game precies offline gaat wordt niet genoemd, maar tot het zover is, is hij nog gratis toe te voegen aan je Steam-bibliotheek. Wil je dus zelf weten waar alle ophef over gaat, dan kun je hier klikken om naar de Steam-pagina te gaan. Het afscheidsbericht van de ontwikkelaar is overigens als volgt:

''Dit is ons laatste vaarwel. We zijn een lange tijd bezig geweest om het project in leven te houden, maar het is tijd om vaarwel te zeggen. Fur Fun gaat van Steam af. Dank jullie voor jullie ondersteuning en vriendelijke woorden. Blij van jullie af te zijn.''

Klaarblijkelijk gaat het terugtrekken van de game gepaard met negatieve gevoelens aan beide kanten, al blijft het natuurlijk spijtig dat wederom een game hierdoor voor eeuwig verloren zal gaan.

Bron: Steam

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner