Nieuwe line-up PlayStation Plus brengt ons Worms en meer

Het is eind november en dat betekent dat een nieuwe line-up van PlayStation Plus weer in het verschiet ligt! De online dienst van Sony levert maandelijks enkele games aan die met een PlayStation Plus-abonnement gratis zijn te downloaden. Afgelopen maand waren dit onder andere Bugsnax en Middle-Earth: Shadow of War. Nu kunnen we aan de slag met het gloednieuwe Worms: Rumble!

De real-time, arena based game wijkt af van de traditionele formule van om de beurten de gekste wapens gebruiken. In deze arena speel je met maximaal 31 andere lotgenoten een potje deathmatch of één van de andere knotsgekke modi.

Naast Worms Rumble kun je ook aan de slag met het gigantische spel Just Cause 4, waarin alles kapot lijkt te kunnen. Wie het iets cartoonesker wil houden, kan met Rocket Arena aan de slag. De game laat je in 3-tegen-3 in een kleine arena vechten, waarin je moet proberen om je tegenstanders met raketten en andere wapens de arena uit te schieten.

De keuze voor Worms Rumble en Rocket Arena zijn logisch te verklaren. Beide spellen hebben namelijk een actieve, grote community nodig om te slagen. Rocket Arena heeft hier inmiddels behoefte aan. Voor Worms Rumble kan het een mooie kickstart betekenen.

Bron: PS Blog

Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner