Nieuwe DLC voor Gears of War 3 in maart

Gears of War 3
20/09/2011
Third-person shooter
ja
Xbox 360

Gears of War 3 krijgt binnenkort met Forces of Nature een nieuw DLC-pakket. Deze bevat vijf maps, drie nieuwe en twee remakes van maps uit de eerste twee delen. Daarnaast zijn er vier nieuwe personages voor de multiplayer.

De vierde en daarmee laatste DLC voor Gears of War 3 verschijnt op 27 maart. Zoals de naam van de uitbreiding al zegt, draait het nu helemaal om de krachten van de natuur. De nieuwe maps zijn Aftermath, Artillery en Cove. Die eerste speelt zich af in een park dat geteisterd werd door een tsunami, in Artillery woedt er een hevige storm op een voormalige raketbasis en Cove is een mistige haven. De map Raven Down uit de eerste Gears of War keert terug, alsook Jacinto uit Gears of War 2. In de maps kun je speciale wapens vinden, waar op hun beurt enkele nieuwe achievements aan vasthangen.

Het pakket bevat tevens vier nieuwe personages voor de multiplayer. Drie daarvan waren eerst enkel beschikbaar bij pre-orderacties: Commando Dom, Mechanic Bairds en Savage Grenadier Elite. De Forces of Nature-DLC kost 800 Microsoft-punten.

Bron: InsideGamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner