New World Interactive nodigt jullie allen uit voor de open beta van Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm
2017
First-person shooter
nee
PC

Aankomende woensdag, op 12 december, verschijnt Insurgency: Sandstorm. Maar voor het zover is organiseert New World Interactive nog een laatste beta, waaraan iedereen mag deelnemen.

Tot aankomende maandag 18:00 uur is de volledige game gratis te proberen via Steam, zodat spelers zelf kunnen inschatten of het spel iets voor ze is. NWI en uitgever Focus Home Interactive hopen natuurlijk van wel en daarom maken het kopen van het spel direct ook wat verleidelijker, met een korting van 10% op de prijs van ‚ā¨ 29,99. Een snelle rekensom leert ons dat dat neerkomt op een prijs van ‚ā¨ 26,99. Deze prijs is beschikbaar tot de launch van de game. Wie echter de eerste Insurgency ook heeft, krijg nog eens 10% extra korting en is dus al voor ‚ā¨ 23,99 klaar.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door New World Interactive, Valve of Focus Home Interactive, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner