NekoMiko verschijnt op MangaGamer

Nekomiko
29/01/2019
niet beschikbaar
nee
PC

NekoMiko is vanaf vandaag te koop op MangaGamer. Dat heeft de uitgever en eigenaar van de verkoopsite in kwestie bekendgemaakt middels diens reguliere nieuwsbrief.

NekoMiko verscheen afgelopen januari al op Steam, waar men het zekere voor het onzekere nam en de nodige censuur toepaste. Deze censuur kan worden verwijderd middels een optionele patch, maar daar wilt niet iedereen zich aan wagen. Mensen die onder die groep vallen, zijn gebaat bij de MangaGamer-versie van het spel, daar die alle naaktheid volop in beeld brengt. En dat is niet het enige goede nieuws.

Om deze release te vieren, geeft NekoMiko-uitgever qureate gedurende de eerste week korting op de game. Tot 11 april kost het spel hierdoor geen $9.99, maar $8.99. Dat is toch weer 10% bespaard.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, quraete, MangaGamer of iMel Inc, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: MangaGamer

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner