Mystic verschijnt 13 december, krijgt nu bonussen en een achtergrondverhaal

Black Desert
PC: 3 maart 2016, Xbox One: Q1 2018, PlayStation 4: TBA
MMORPG
ja
PC

Vanmorgen schreven we al over een nieuwe video van Pearl Abyss, waarin de Mystic class in MMORPG Black Desert Online werd onthuld. Op het persportaal van de ontwikkelaar hebben we echter aanvullende informatie gevonden, die we graag met jullie willen delen.

Laten we beginnen met hetgeen dat al in de titel staat: de releasedate. De mystic class zal met ingang van 13 december 2017 speelbaar zijn in Black Desert Online. Hiervoor is geen extra aankoop nodig, al zal er vermoedelijk wel een update voor de game moeten worden binnengehaald. Spelers kunnen echter al eerder hun karakter maken. Op 6 december zal Mystic namelijk worden toegevoegd aan de character creator.

Wie voor 13 december een Mystic maakt in de character creator, krijgt van Pearl Abyss een paar vroege vogel-beloningen. Allereerst krijg je honderd gold en een dag Blessing of Kamasylve. Hiernaast krijg je zeven dagen Horse Flute.  En nu direct krijg je Mystic's achtergrondverhaal.

Het oorsprongsverhaal van Mystic is verweven met dat van Striker, een ander fysiek karakter in het Black Desert Online-universum. De twee trainden ooit onder dezelfde meester, tot Striker besloot de wereld in te trekken. Nu haar training voorbij is, volgt Mystic in zijn voetstappen tot ze arriveert in Calpheon, waar ze hoopt haar oude vriend terug te vinden.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner