Mogelijk alsnog multiplayer voor God of War III

God of War III
17/03/2010
Hack and slash, Action adventure
nee
PlayStation 3

De komst van een multiplayer mode voor God of War III is sinds vandaag weer mogelijk. Ontwikkelaar Santa Monica is namelijk op zoek naar senior online programmeurs die het team van God of War komen versterken.

Of het hier gaat om een multiplayercomponent voor God of War III of om een hele nieuwe God of War game is niet bekend, maar het moge duidelijk zijn dat er iets met multiplayer in de planning staat. De senior online programmeurs moeten ervaring hebben met het implementeren en designen van systemen en gereedschappen om networkondersteuning mogelijk te maken. Hierbij zitten dus taken als het ontwikkelen van matchmaking en leaderboards inbegrepen.

Naast dit nieuws is er in de vacature te lezen dat de studio bezig is met een nieuw project en dat dit project online multiplayer zal ondersteunen. Verder werd er niets vrijgegeven over het project zelf

Bron: Gamespot

Reacties

David Dejaeghere (Q Administrator) op Dinsdag 29 maart 2011 om 18:50

Wie zit in godsnaam te wachten op multi player in God Of war 3?
Denk eerder dat dit voor een nieuw project is.

Sander van Genderen (GameQ Eindredactie) op Woensdag 30 maart 2011 om 15:36

Online co-op zou toch leuk zijn, niet?

Dimitri Huigen op Woensdag 30 maart 2011 om 18:23

Natuurlijk krijgt God of War III geen multiplayer. We zijn al een jaar verder en bovendien is het onmogelijk om de singleplayer geschikt te maken voor co-op. Grote kans dat het hier gaat om een nieuwe Warhawk.

Sander van Genderen (GameQ Eindredactie) op Woensdag 30 maart 2011 om 20:38

Een online co-op net als in Uncharted 2 zou nog makkelijk te maken zijn, alhoewel een nieuwe Warhawk meer voor de hand ligt. Toch zorgt het nieuwtje vandaag wel weer voor wat geruchten.

David Dejaeghere (Q Administrator) op Woensdag 30 maart 2011 om 18:57

Online co-op is niet iets waar ik op zit te wachten in gow. Liever een single player campaign die 2 keer langer duurt ;-)

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner