Milky Way Prince: The Vampire Star krijgt spoedig een demo

Milky Way Prince: The Vampire Star
Q3 2020
niet beschikbaar
nee
PC

Milky Way Prince: The Vampire Star, een game waarin je de verknipte relatie van twee jonge mannen in goede banen probeert te leiden, krijgt volgende week een demo. Dit is onthuld middels een persbericht.

In Milky Way Prince volgen we Nuki en Sune, wiens relatie getekend wordt door mentale problemen, uitbuiting, idealen en zelfbehoud. Door de ogen van Nuki proberen we de diepe dalen van zijn partner te doorgronden, terwijl we ook onszelf niet uit het oog moeten verliezen. Geen gemakkelijke opgave, maar een die uitgever Santa Ragione graag aangaat.

''Santa Ragione heeft altijd als doel om games te maken die spelers zowel uitdagen als verlichten en Milky Way Prince voelde als een perfecte match om onze studio missie mee uit te breiden,'' legt Studio Director Pietro Righi Riva van de uitgever uit. ''We hopen dat Milky Way Prince iedereen weet te vangen met Lorenzo's ontroerende verhaal, net zoals het bij ons deed toen we het voor het eerst zagen.''

De demo van The Vampire Star verschijnt op 9 juni als een onderdeel van het Steam Game Festival: Summer Edition en zal enkel de Engelse taal ondersteunen (de full relese zal ook Frans, Duits, Italiaans en Spaans ondersteunen). Voortgang uit de demo zal worden overgeheveld naar de game als die later dit jaar verschijnt.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner