Metro: Redux verschijnt in augustus

Metro: Redux
29/08/2014
First-person shooter
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Eind Augustus kunnen we met zijn allen wederom de meest enge tunnels van Rusland betreden in Metro Redux. De game zal op 29 augustus verschijnen voor Xbox One en PlayStation 4.

Metro: Redux biedt gamers zowel Metro 2033 en Metro: Last Light aan, en dat in een opgefokte versie die aan 60 frames per seconde loopt met tal van verbeteringen in het technisch en audiovisueel departement. Beide games hebben de afgelopen jaren heel wat zieltjes weten te winnen met een combinatie van beklemmende sfeer en slimme gameplay en krijgen nu een hernieuwde kans om een nog groter publiek aan te spreken. Naast de verbeterde technische capaciteiten van de game zal het in Redux ook mogelijk worden om een moeilijkheidsgraad te kiezen die bij je stijl past.

Wil je de games spelen met een nadruk op horror? Kies dan voor Survival Play en probeer het met beperkte middelen te rooien. Wil je naar hartenlust knallen op de gemuteerde gekken die je het leven zuur maken? Kies Spartan Play en je krijgt genoeg kogels en wapens om die klus te klaren. Misschien speel je liever de Ranger Mode die alle informatie van de HUD schrapt en de moeilijkheidsgraad de hoogte in mikt. Metro 2033 spelen zonder je zorgen te hoeven maken over de kogels in je vuurwapen of de tegenovergestelde aanpak voor Last Light? In Redux ligt de keuze volledig bij de speler. Wanneer de game op 29 augustus verschijnt kan je beide spellen op één schijfje vinden in de winkel, of digitaal aankopen voor 19,99 euro per individuele titel.

Bron: vg247.com

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner