Mafia: Trilogy is officieel uit de doeken gedaan

Het is tijd om je familie te omhelzen, de smoking aan te trekken en je wapens uit het vet te halen, en de geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Amerika voor het eerst of nog een keer te beleven in Mafia: Trilogy. Deze bevat een opgepoetste versie van het tweede deel in 4K en een heruitgave van het derde deel. Beiden worden uitgegeven als Defintive Edition en bevatten alle extra content. De echte knaller volgt in augustus: Mafia: The City of Lost Haven wordt opnieuw van de grond af opnieuw opgebouwd en uitgebracht als remake.

Spelers kunnen de ‘definitive edition’ van het tweede en derde deel per direct aanschaffen en spelen op Xbox One, Playstation 4 en PC (nu alleen op Steam, later ook naar Epic). Ook is het mogelijk om Mafia: Trilogy als volledig pakket inclusief het eerste deel te bestellen. Voor de remake van de allereerste Mafia dien je dan nog wel te wachten tot 28 augustus dit jaar.

Voor bezitters van Mafia II en Mafia III is er goed nieuws, de definitive editions worden als upgrade aangeboden als je een digitale variant van het tweede of derde deel bezit. Je kunt vanuit deze positie ook tegen een gereduceerde prijs de rest van de trilogie aanschaffen.
 

                                   
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner