Maak het bont met deze aanbieding van POSTAL: The Movie

Hoewel we uit ervaring weten dat de meeste films gebaseerd op videogames de moeite niet waard zijn, zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Een van die uitzonderingen is POSTAL: The Movie, die erg positief beoordeeld wordt op Steam en bovendien ook nog in de aanbieding is.

Normaal betaal je € 3,99 voor de kans om deze film eenmalig via Steam te streamen, wat lang niet iedereen bereid zal zijn om neer te leggen. Wie echter wel € 0,99 wilt wagen, kan vandaag of morgen nog toeslaan om te genieten van 75% korting.

Wie het product liever permanent bezit moet normaal € 9,99 betalen, maar ook daarop wordt nu 75% korting gegeven. Een kleine rekensom leert ons dat je daarvoor dus nu € 2,49 betaalt. Maar natuurlijk wel enkel hier.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door  BOLL KG Productions, Pitchblack Pictures of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner