Little Town Hero krijgt fysieke release, komt mogelijk naar PlayStation 4

Little Town Hero
16/10/2019
RPG
nee
PlayStation 4, Switch

Toen Little Town Hero afgelopen oktober verscheen, was die enkel te vinden op de eShop, hetgeen niemand echt zal verbazen. Immers is de studio achter het spel GameFreak, die we natuurlijk allen kennen van Pokémon.

GameFreak is echter niet exclusief verbonden aan Nintendo; iets waar we nu maar weer eens aan herinnerd worden. NIS America (Disgaea, The Legend of Heroes & Hotaru no Nikki) heeft namelijk aangekondigd dat het een fysieke editie van het spel zal gaan uitgeven voor Nintendo Switch én PlayStation 4. Als dat tenminste juist is...

Toen de fysieke versie van Little Town Hero eerder dit weekend onthuld werd, werd enkel gerept over een Nintendo Switch-versie. En ook op de store page en in promotiemateriaal zien we enkel deze console verschijnen. In de nieuwsbrief is echter het volgende te zien:

Natuurlijk is het mogelijk dat een medewerker van de uitgever zich per abuis heeft vergist en foutief de PlayStation 4 heeft vermeld. Immers is dat ook maar eens mens. Maar het is ook mogelijk dat de fout niet was om de PS4 te vermelden, maar om dat nu al te doen, terwijl de onthulling nog moet komen. We weten het pas zeker eens NIS besluit te reageren op deze vermelding, hetgeen op het moment van schrijven nog niet is gebeurd.

Ongeacht of het spel wel of niet naar PS4 komt, is het zeker dat je meer gaat krijgen dan enkel de game wanneer je besluit om voor de fysieke editie te gaan. Immers is deze eShop-titel te klein om voor de volle mep over de toonbank te gaan. NIS doet er daarom een poster, artbook, twee speldjes en de soundtrack bij in een stijlvolle doos en noemt het de Big Idea Edition.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner