Liberated komt heel spoedig naar Nintendo Switch

Het bekroonde interactieve stripboek over een dystopische toekomst, Liberated, komt 2 juni naar Nintendo Switch. Dit hebben Walkabout Games en Atomic Wolf vandaag onthuld met een releasedate trailer.

''Liberated is een product van hard werk, liefde en een samenwerking tussen Walkabout, Atomic Wolf en L.inc,'' aldus Piotr Gnyp, hoofd van BizDev bij Walkabout. ''We hopen dat met Liberated we een tweede leven kunnen geven aan het comic book- en graphics novel-genre door technieken te gebruiken die ze naar een nieuw tijdperk van interactieve verhaalvertelling brengen.''

Liberated zal € 19,99 gaan kosten, maar is te reserveren met een korting van 20%. Hiermee daalt de prijs tijdelijk naar € 15,99.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner