Leg nu je handen op de zeldzame oversized Porunga Funko Pop!

Toen menig lid van onze redactie nog op de basisschool zat, werd Dragon Ball Z in de Benelux uitgezonden. Maar in tegenstelling tot veel van de shows die we destijds keken, is die ook vandaag nog relevant. Daarom blijft er maar merchandise van komen.

Een goed voorbeeld hiervan is de oversized Funko Pop! van Porunga: de draak van Namek. Deze was enkel te koop op de Emerald City Comic Con 2019, maar toen werden niet alle exemplaren verkocht. En zoals wel vaker gingen de overblijfselen naar Large, die dikke maatjes is met Funko.

Daar dit een limited edition is, geldt voor deze Funko dat die op is wanneer die op is. Fans wachten dus beter niet te lang, vooral omdat hij nu ook nog in de aanbieding is! Normaal kost Porunga je € 39,99, maar nu tijdelijk betaal je slechts € 29,99. Wat meer kan een mens willen?

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Funko of Large, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Large

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner