Koop Succubus Rem nu en krijg gratis DLC

20/12/2017
niet beschikbaar
nee
PC

Elke uitgever zal je vertellen dat de eerste paar weken na de launch van een game de belangrijkste zijn. Niet enkel wilt een uitgever zo snel mogelijk zijn geld terug verdienen, maar de aandacht van de massa schuift te snel door naar iets nieuws om het rustig aan te doen. Bedrijven doen dan ook hun uiterste best om gamers ervan te overtuigen hun aankoop niet uit te stellen.

Een voorbeeld hiervan zijn de veelbesproken pre-order-acties die met name fysieke games krijgen. Dat is echter niet de enige manier, zoals uitgever SakuraGame demonstreert met de release van Succusbus Rem. Wie deze game namelijk koopt in de week na release, dus uiterlijk tweede kerstdag, krijgt de Mirror Cosplay DLC die eind januari gaat verschijnen gratis.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie moet je een aantal dingen doen:

- Koop Succubus Rem vóór 08:59 (pst) op 26 december 2017
- Overschrijdt twee uur speeltijd (zodat je geen refund meer kunt krijgen)
- Zorg dat je Steam-profiel publiekelijk zichtbaar is

Als je aan deze voorwaarden voldoet, zal je een key ontvangen voor de eerdergenoemde DLC als je op een link klikt die later op de Steam-pagina van Succubus Rem zal verschijnen. Hier kan je tevens een FAQ en contactgegevens van SakuraGame vinden, mocht je problemen ondervinden.

Bron: Steam

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner