Koop nu een limited edition PS4 en krijg God of War er gratis bij!

God of War (PS4)
20/04/2018
Hack and slash
nee
PlayStation 4

God of War is nu al een van de grootste kanshebbers van menig Game of the Year award en heeft grote groepen gamers die nog geen PS4 in huis hadden overstag doen gaan. Voor die enkele twijfelaars die nog over zijn heeft Bol.com echter een wel heel aantrekkelijke aanbieding.

Voor het relatief kleine bedrag van ‚ā¨ 339,- krijg je namelijk al een Call of Duty WII themed PlayStation 4 Slim van 1TB¬†met bijbehorende controller en natuurlijk het spel. Daarnaast krijg je ook een vijftal premium gear sets, een speciale skin, een weapon unlock token √©n dertig dagen eerder toegang tot nieuwe maps. En als kers op de taart krijg je ook een downloadcode voor That's You, een van Sony's Playlink-games. Dat is echter niets nieuws, daar deze bundel al een tijd te koop is.¬†Wie hem echter nu via Bol.com bestelt, krijgt naast dit alles √≥√≥k nog eens een fysiek exemplaar van God of War meegeleverd. Als dat nog niet genoeg is, dan weten wij het ook niet meer.

Overigens kun je, als je geen fan bent van Call of Duty, ook kiezen voor de reguliere PS4 Slim van 1TB, met een gratis tweede controller en God of War, maar dat kost je ‚ā¨ 359,-. Het is dus wel duidelijk welke de betere deal is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com, Activision, Sledgehammer Games of Sony, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bol.com

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner