Kingdom Come: Deliverance en diens DLC zijn nu lekker goedkoop op Good Old Games

Kingdom Come: Deliverance
TBA
Action RPG
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One, Mac

Kingdom Come: Deliverance was in 2018 een game die vanuit het niets leek te komen. Het spel, gemaakt door een team van bescheiden grootte, wist snel aan populariteit te winnen door diens realistische representatie van de middeleeuwen en bikkelharde moeilijkheidsgraad. Diezelfde punten weerhouden echter ook sommige gamers ervan om het spel aan te schaffen.

Voor zij die twijfelen is er echter nu een aanbieding op Good Old Games waarmee de knoop allicht doorgehakt kan worden. Het spel én diens DLC zijn namelijk prijs verlaagd. Kingdom Come zelf kost nu nog $28.34, hetgeen neerkomt op 50% korting, terwijl je hieronder een opsomming kunt zien van de deelnemende DLC:

  • From the Ashes - $6.79 (normaal $11.33, 40% korting)
  • Treasures of the Past - $2.83 (normaal $5.67, 50% korting)
  • Artbook - $2.83 (normaal $5.67, 50% korting)
  • OST - $8.49 (normaal $11.33, 25% korting)

Wat sommige van jullie allicht zal opvallen, is dat de nieuwste DLC, Band of Bandits, niet in deze lijst staat. En dat is omdat deze sale juist is om deze onder de aandacht te brengen. Met de hoofdgame en andere uitbreidingen ben je echter lang genoeg bezig dat Band of Bandits tegen die tijd allicht ook wel afgeprijsd is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt of Warhorse Studios, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner