Junichi Masua reageert op ophef Sword & Shiled

Pokémon: Sword & Shield
Eind 2019
RPG
nee
Switch

Toen tijdens de E3 bekend werd gemaakt dat Pokémon: Sword en Pokémon: Shield geen National Dex zullen hebben, was de reactie van fans op zijn netst gezegd negatief. Spelers vonden een vooruitzicht waarin ze hun favoriete Pokémon allicht niet mee kunnen nemen naar Galar geenszins een prettige en lieten dat ook luid en duidelijk horen aan iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de ontwikkeling.

Junichi Masua, het gezicht van Pokémon in de afgelopen jaren, heeft die signalen luid en duidelijk gehoord en heeft nu besloten erop te reageren met een officiële verklaring op de Pokémon-website. Deze verklaring luidt als volgt:

''We willen jullie allen bedanken dat jullie zoveel geven om Pokémon. Recentelijk heb ik het nieuws gedeeld dat sommige Pokémon niet kunnen worden overgezet naar Pokémon: Sword en Pokémon: Shield. Ik heb al jullie reacties gelezen en waardeer jullie liefde en passie voor Pokémon.

Net als jullie zijn we gepassioneerd over Pokémon en is elk van hun erg belangrijk voor ons. Na zoveel jaren waarin we Pokémon games hebben ontwikkeld, was dit een erg moeilijke beslissing voor me. Ik wil daarom een ding duidelijk maken: zelfs als een bepaalde Pokémon niet beschikbaar is in Pokémon: Sword en Pokémon: Shield, betekent dit niet dat die niet zal verschijnen in toekomstige games.

De wereld van Pokémon blijft evolueren. De Galar-regio biedt nieuwe Pokémon die je tegen kunt komen, Trainers om tegen te strijden en avonturen om te beleven. We geven ons alles voor deze games en hopen dat jullie ernaar uitkijken om ons op deze reis te vergezellen.''

Bron: Pokémon

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner