Jonge vrouw doodgeschoten tijdens spelen Pokémon: GO

Pokémon: GO
2016
niet beschikbaar
ja
iPhone

De 21-jarige Cayla Campos is afgelopen vrijdag om het leven gebracht toen ze tijdens het spelen van Pokémon: GO per ongeluk getuige was van een gewapende overval. Dat meldt Kotaku op basis van lokale nieuwsbronnen.

Cayla en haar geliefde luidden het weekend steevast in door naar een bij hun appartement nabijgelegen park te rijden in Albuquerque, New Mexico en de geliefde monstertjes van Game Freak en Nintendo te vangen in Pokémon: GO. Zo ook op 18 oktober 2019. Hierdoor gebeurde het dat ze op de plaats van een misdrijf was, waarbij een ongeïdentificeerd duo een eveneens onbekend individu in een voertuig overviel.

Geschokt door hetgeen dat ze gezien had, besloot Cayla snel in haar auto te klimmen en ervandoor te rijden. De overvallers hadden haar echter door en besloten meerdere kogels te ontladen op haar voertuig, waarvan een haar in de nek raakte, waardoor ze de controle over het stuur verloor en tegen een huis crashte. Dit schot en de crash waren niet direct fataal, maar het letsel bleek dermate ernstig dat Campos na opname in het ziekenhuis alsnog aan haar verwondingen overleed.

De hufters die een tragisch eind hebben gebracht aan dit jonge leven zijn vooralsnog op vrije voeten en de politie heeft op het moment van schrijven nog geen namen van eventuele verdachten vrijgegeven.

Wij, de redactie van GameQuarter, wensen familie en vrienden van Campos veel sterkte in deze moeilijke periode en hopen dat ze in vrede mag rusten.

Bron: Kotaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner