Je nieuwe avontuur begint nu met de launch trailer van The Dark Eye: Book of Heroes

Vandaag is het releasedag voor The Dark Eye: Book of Heroes. Deze game is via Steam beschikbaar en belooft spannende RPG gameplay in compacte avonturen geschikt voor één maar vooral meerdere spelers. Het spel is gebaseerd op de vijfde editie van de regels voor het klassieke rollenspel The Dark Eye en ontwikkeld in samenspraak met de houder van het IP: Ulisses. Hiermee hoopt men op een beleving die dicht in de buurt komt bij de oorspronkelijke spelervaring met pen en papier.

“Ons spel is het resultaat van een intense samenwerking tussen de ontwikkelaar Random Potion, de licentiehouder Ulisses en Wild River Game. Ik moet onze partners en mijn team bedanken. Zij hebben hard gewerkt om Book of Heroes zo’n goede game te maken”, aldus Marc Wardenga (Managing Director van Wild River Games).

‘’Deze game ligt dicht bij ons hart. We zijn erg blij om Book of Heroes eindelijk aan ons fans aan te kunnen bieden. Ik ben erg nieuwsgierig naar de verhalen die ze zullen beleven,’’ vertelt Random Potion CEO Kirsi Rossi.
 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner