Je kunt tal van huisdieren hebben in The Waylanders

The Waylanders
Q1 2020
niet beschikbaar
nee
PC

Wie al eens goed gekeken heeft naar screenshots of trailers van The Waylanders, zal allicht zijn opgevallen dat de wereld van de game behoorlijk goed gevuld is met dieren. Dierenliefhebbers begonnen daarom massaal vragen erover te stellen, waaronder ''kan ik de dieren aaien?''

Deze vraag kwam blijkbaar z√≥ vaak voorbij, dat die centraal staat in een nieuwe update op het persportaal van het ontwikkelteam. Hierin laten ze weten dat verschillende klassen dierlijke of dierachtige kompanen krijgen, die je ook kunt aaien. Al zegt het er ook direct bij dat dit geen prioriteit is en dus niet bij de release van de Early¬†Access ge√Įmplementeerd zal zijn. Wanneer die launch overigens is?¬†Dan horen we pas volgende week in IGN's Summer of Gaming.

Terugkomende op de dieren, heeft Gato Studio laten weten dat de Ranger de koning is als het aankomt op pluizige, gevederde en beschaalde vriendjes. Maar liefst twaalf wezens kunnen je vergezellen, al zijn sommige wel gebonden aan bijvoorbeeld level of ras. Maar daar we daar geen details over hebben, zullen we het moeten doen met de lijst, bestaande uit: een hond, een wolf, een zwijn, een hert, een konijn, een beer, een raaf, een gaai, een panter, een spin, een draak en een drake.

Ben jij dol op schattige vriendjes, maar trekt de Ranger klasse je niet? Dan kun je ook uitwijken naar een magische klasse, daar deze toegang krijgen tot summons. Dit is niet hetzelfde als een viervoeter die je voortdurend vergezeld, maar is beter dan niets. Tenslotte is er ook nog Trasté, de goblin van de game, die wisps gebruikt als ammunitie. Niet schattig, maar wel stiekem best grappig.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner