Je krijgt nu vier games voor € 1,- bij GreenManGaming

Codemasters kennen we voornamelijk als een van de bekendste ontwikkelaars van racegames en als de studio die ons spellen als DiRT, F1 en GRID gaf. Voor het bedrijf zich exclusief op dergelijke games ging toeleggen, maakte het echter ook weleens andere spellen. En vier van die spellen krijg je nu voor bijna niets op GreenManGaming.

Overlord, Overlord II, Operation Flashpoint: Dragon Rising en Operation: Red River kosten hier nu € 2,-, wat neerkomt op een belachelijk lage prijs van € 0,50 per game. Maar het kan nóg lager. Wie namelijk nog nooit bij GreenManGaming heeft geshopt (of gewoon stiekem een nieuw account maakt) kan de code CRATE50 gebruiken om nog eens 50% korting hier overheen te krijgen. Je betaalt dan dus maar € 1,- voor deze bundel.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door GreenManGaming of Codemasters, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: GreenManGaming

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner