Je krijgt nu een interactief voorproefje van Desperados III

Soms verlangen we terug naar de tijden van Commandos en Desperados. Ja, Shadow Tactics: Blade of the Shogun was een meer dan prima goedmakertje, maar toch. Gelukkig nadert de release van Desperados 3 met de snelheid van een blinde kogel en hopen we op een uitgekiend headshot. Hieronder alvast wat mogelijkheden om kennis te maken met deze aankomende flashback naar de tijden van weleer.

In onderstaande trailer kan je alvast een scenario te lijf gaan door zelf enkele keuzes te maken. De trailer laat je hierdoor kennismaken met de diverse mogelijkheden en de vrijheid die je hebt om scenario’s naar eigen inzicht te tackelen.

           

Ook is er deze week een nieuwe blog van de ontwikkelaar verschenen die meer ingaat op de muziek in de game. Deze devblog kan je hier bekijken:

           

Desperados 3 verschijnt 16 Juni 2020 op PC (€ 49,99) en consoles (€ 59,99). De uitgever laat tevens weten dat de digitale deluxe editie tijdelijk weggaat voor de prijs van een standaardeditie.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner