Je krijgt drie Star Wars-drones voor de prijs van een halve drone met deze aanbieding van iBOOD

Als zijnde een koopjessite, heeft iBOOD met regelmaat indrukwekkende kortingen op producten. Zo bont als dat het bedrijf het nu maakt, zien we echter niet vaak.

De aanbieding die we vandaag onder de aandacht willen brengen heeft betrekking op een drietal Star Wars-drones, die normaal gesproken voor ‚ā¨ 199,99 per stuk over de toonbank gaan. Een klein rekensommetje leert ons dat je voor drie exemplaren dus normaal ‚ā¨ 599,97 kwijt bent. Maar enkel vandaag heb je de T-65 X-Wing, de Tie Advanced X-1 en de 74-Z Speeder Bike gezamenlijk voor ‚ā¨ 99,99. Dat is een korting van maar liefst 83%!

De reden dat deze drones zo duur zijn, is omdat ze slechts in gelimiteerde hoeveelheden worden geproduceerd. Elk exemplaar is daarom genummerd, wat ze extra gewild maakt bij verzamelaars. De drones zelf kunnen daarnaast een topsnelheid van 56 kilometer per uur halen en kunnen dogfights spelen met de andere drones middels Li-Fi-technologie.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney, Propel of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
 

Bron: iBOOD

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner