Japanse MMA-vechter traint in Android #18 cosplay

De dagen waarin cosplay een activiteit was voor enkel de grootste fans van een serie liggen al mijlenver achter ons. Door het succes van anime, films en series, de opkomst van conventies hier rond omheen en de steeds bredere acceptatie van hobby's als gaming komen steeds meer mensen hier op de een of andere manier mee in aanraking.

Natuurlijk is ermee in aanraking komen slechts de eerste stap om het stigma dat de hobby draagt te doen verdwijnen. En daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor beroemdheden. Immers be├»nvloeden zij de mening van miljoenen mensen en kunnen zij een positief rolmodel zijn. Zo ook MMA-vechter Itsuki Hirata, die zich op Instagram toonde in cosplay van Dragon Ball Z's Android #18.

Met haar kapsel, bouw en etniciteit heeft Hirata natuurlijk al de nodige overeenkomsten met de blondine uit Akira Toriyama's hitserie. Wat haar cosplay echter naar een hoger niveau tilt is juist het beroep dat ze beoefend. Immers heeft ze hierdoor ook nog de fitheid en techniek die je zou verwachten van een echte Android #18.

Bron: Instagram

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner