Is een Star Fox racinggame op komst?

TBC
Racing
nee
Switch

Nu de E3 in rap tempo dichterbij komt, duiken overal geruchten op over games die zogenaamd op het evenement aangekondigd gaan worden. Zo ook op 4Chan en Reddit, waar berichten geplaatst zijn die beweren dat een Star Fox racinggame voor de Nintendo Switch in de maak is.

De game in kwestie zou Star Fox: Grand Prix heten en zou ontwikkeld worden door Retro Studios, het bedrijf dat eerder ook Donkey Kong Country Returns en Tropical Freeze en de Metroid Prime trilogie mocht maken van Nintendo. Het is dus niet ondenkbaar dat ze ook Star Fox onder handen zouden mogen nemen.

Als we de geruchten mogen geloven, zal SF: GP zich ergens tussen F-Zero en Diddy Kong Racing bevinden, al zal de adventure mode van het spel sterk naar de tweede neigen. Hiernaast zal het spel volgens de berichten een open wereld bevatten, inclusief boss fights die je moet tackelen.

Hoeveel van deze geruchten berust op waarheid, weten enkel op Nintendo en Retro Studios. Wat echter wel opvallend is, is dat op beide fora meerdere aparte personen dingen bevestigd hebben, hetgeen het enige validiteit geeft. Desondanks blijven het Reddit en 4Chan, waarop niets gevalideerd kan worden, al zou het ook zeker niet de eerste keer zijn dat een gerucht op deze websites waar blijkt.

Bron: Reddit

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner