In Dragon Ball Z: Kakarot is eten een must

Er zijn veel dingen die Goku zo'n herkenbare held maken voor jong en oud: zijn kapsel, kamehameha en vele transformaties zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Een ander voorbeeld is zijn eetlust, die zelfs voor anime absurde proporties aanneemt.

Daar Dragon Ball Z: Kakarot ernaar streeft om de ultieme DBZ-ervaring af te leveren, mag eten dan ook niet ontbreken. Goku en andere speelbare karakters kunnen in de game ingredi√ęnten verzamelen, welke kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten gerechten. Deze geven tijdelijke √©n permanente boosts aan je karakter, hetgeen natuurlijk fantastisch is binnen de context van dit universum. Eten is echter niet de enige manier om sterker te worden; iets waar deze video je alles over vertelt.

Natuurlijk word je sterker naarmate je meer gevechten wint en in level stijgt. Dat is immers standaard voor een RPG. Maar je kunt ook op verkenning uitgaan in de wereld om naast voedsel D medals en Z orbs te vinden, die je kunt inzetten om aanvallen te versterken of nieuwe technieken te leren. Of je doet iets aardigs voor je vrienden en familie en profiteert van unieke boosts die je in ruil hiervoor krijgt. Aan opties heb je geen gebrek!

           
Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner