IGN kondigt Summer of Gaming aan om E3 te vervangen

Nu de E3 vanwege het coronavirus is afgelast, lijkt het erop dat de zomerdroogte van het gaming-landschap ook zijn laatste beetje regen zou verliezen. Maar daarbij hadden we niet geregeld op IGN.

Die heeft namelijk de handen ineengeslagen met partijen als 2K, Square Enix, SEGA, Bandai Namco, Amazon, Google Stadia, Twitter, Devolver Digital en THQ Nordic om de Summer of Gaming te organiseren; een digitaal evenement dat de warmte maanden moet vullen.

Vanaf juni zullen gamers in samenwerking met ontwikkelaars en uitgevers worden getrakteerd op live-content, interviews, previews, impressies, onthullingen en meer, zodat we toch een beetje het E3-gevoel kunnen beleven. Of zoals IGN het zelf zegt:

"Met de volgende generatie consoles die er aan zit te komen, staan gamers te trappelen om meer te weten te komen over de games die ze op de nieuwe hardware kunnen spelen. Ons online evenement zal een belangrijk moment zijn voor uitgevers en ontwikkelaars om te verbinden met een wereldwijd publiek", aldus Peer Schneider, Chief Content en Product Officer bij IGN.Hij is echter niet de enige die wat wilde zeggen:

“Steeds meer mensen gaan gamen voor entertainment en escapisme. Afgelopen week zagen we een record aantal bezoekers op al onze platformen - we zijn enthousiast om dit Wereldwijde, Digitale Event naar ons publiek en partners te brengen - dit zal een event worden dat je niet wil missen", aldus Yael Prough, EVP en General Manager bij IGN.

Details over de Summer of Gaming zijn op dit moment nog schaars, maar in de aanloop naar juni zal meer worden onthuld. Wij zullen het evenement dan ook op de voet volgen.

Bron: IGN

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner