Ieder jaar een Call of Duty spel is geen probleem

Call of Duty
07/11/2003
First-person shooter
ja
PC

Is het echt nodig? Elk jaar een nieuwe Call if Duty game? Er wordt veel over geklaagd maar dit valt absoluut niet te merken bij het aantal verkochte exemplaren. Call of Duty blijft groeien en dat weerhoudt Activision er dan ook niet van om elk jaar weer een nieuwe game op de markt te brengen. 

Activision Publishing CEO Eric Hirshberg zal de laatste zijn om te zeggen dat het helemaal niet nodig is en hij zegt dan ook het tegenovergestelde.

Het is een activiteit dat elke keer een jaar doorgaat. Dus, als je naar alle releases kijkt is het makkelijk om nerveus te worden. Maar als je het bekijkt door een andere view, bijvoorbeeld de NFL gebeurd ieder jaar, mensen vinden het ieder jaar leuk en zo zijn ze er ook elk jaar nieuwsgierig naar. Ze komen dus terug voor meer ieder jaar en ik denk dat het een vermakende relatie is dat uniek is in de gamewereld.
 

Gamers zijn volgens hem op een unieke wijze verbonden met de Call of Duty games en zo kan je het vergelijken met sportgames. Ieder jaar verschijnen die namelijk ook en niemand heeft daar problemen mee. Waarom dan wel met de Call of Duty games? Hirschberg laat weten dat wanneer ze echt goed kijken naar wat gamers willen, ze uitkomen op telkens nieuwe downloadbare content en nog meer Call of Duty.

Bron: psfocus

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner