Humble Bundle onthult de kopstukken van februari's Humble Monthly

Gamers die (gedeeltelijk) op PC spelen, hebben ongetwijfeld al eens gehoord van Humble Bundle en diens Humble Monthly-programma. Voor een vaste prijs ontvangt ieder lid van deze abonnementsdienst ongeveer tien games per maand, waarvan er drie voor de einddatum worden onthuld.

De drie games voor februari werden enkele dagen geleden bekendgemaakt en worden aangeleverd door wat kleinere uitgevers. D3 Publisher stelt Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair, inclusief al diens DLC ter beschikking, terwijl Fatshark een duit in het zakje doet met Warhammer: Vermintide II. De afsluiter van het trio is Cultist Simulator van Weather Factory.

Mochten deze games je overtuigen om in februari deel te nemen aan Humble Monthly of wil je meer informatie? Dan kun je hier de website erover vinden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Monthly, IGN of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner