Horizon: Zero Dawn 2 is in de maak

Horizon: Zero Dawn 2
TBC
niet beschikbaar
nee
PlayStation 4

Een vervolg op Horizon: Zero Dawn lijkt in de maak bij het in Amsterdam gevestigde Guerilla Games. Dat valt op te maken uit een vacature op diens website.

De vacature die alarmbellen deed rinkelen, is die voor een Technical Vegetation Artist. Hierin staat namelijk al in de eerste alinea het volgende: ''Binnen Guerilla hebben we vier teams die toegewijd zijn aan het maken van de verbluffende omgevingen van Horizon. Een team focust zich op de creatie van weelderige en verbluffende vegetatie. We bouwen deze 3D-models van de grond af aan, zodat onze World Dressing teams een meeslepende wereld kunnen afleveren met industrieconforme graphics.''

Horizon 2 mag dan wel niet bevestigd worden in deze vacature, maar het feit dat het specifiek genoemd wordt terwijl de game al lang en breed uit is, vertelt ons dat ze met de serie bezig zijn. Hiermee is een vervolg allesbehalve bevestigd. Dat is natuurlijk niet verrassend, daar het spel zowel door gamers als pers bejubeld werd, maar desondanks is het goed om te weten.

 

Bron: Guerilla Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner