Hidden Fates voegt tag team-trio en nieuwe shiny Pokémon toe aan de Trading Card Game

In het eerder dit jaar verschenen Unbroken Bonds gooide The Pokémon Company de spelregels van de Pokémon Trading Card Game zoals wij ze kenden volledig overboord. Pokémon, waarvan er normaal slechts een per kaart is, werden opeens gebundeld in speciale tag team-duo's. En met Hidden Fates krijgen we nu zelfs ons eerste trio in de vorm van Moltres & Zapdos & Articuno-GX.

Alsof een tag team-trio nog niet voldoende was om uit te kijken naar de release op 23 augustus, zal Hidden Fates nog meer toffe kaarten introduceren in de vorm van shiny Pokémon. Onder andere een shiny Charizard-GX- en Mewtwo-GX-kaart zijn op dit moment bevestigd, al zal dit ongetwijfeld slechts een voorbode zijn.

Wanneer Hidden Fates verschijnt, komen er naast de reguliere boosterpacks een aantal bundels. Een van die bundels komt in verschillende varianten, welke een of twee speldjes en idem promokaarten van Mew en Mewtwo bevatten. Hiernaast komt elke variant met een drietal boosterpacks.

Spaar jij liever de blikken? Ook daarvan verschijnen drie nieuwe, met respectievelijk Charizard-GX, Raichu-GX en Gyarados-GX als de hoofdprijzen. Hiernaast zal elk blik, zoals gebruikelijk, vier boosterpacks bevatten.

Wil jij koste wat het kost de handen leggen op het tag team-trio? Dan is je beste optie de Elite Trainer-doos, welke gegarandeerd deze kaart bevat. Hiernaast krijg je ook tien boosterpacks, een dobbelsteen, hoesjes om je kaarten te beschermen en het boek met de spelregels. Welke optie neem jij?

 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner